Disclaimer

De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. De FortaGroep is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De FortaGroep is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van problemen veroorzaakt door, of inherent aan, het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.

Email

E-mail wordt met de grootst mogelijke nauwkeurigheid behandeld. De informatie die de FortaGroep via e-mail krijgt is altijd vertrouwelijk en zal behandeld worden volgens het privacybeleid van de FortaGroep, gebaseerd op de Nederlandse wetgeving.

Gebruik informatie

De FortaGroep is niet aansprakelijk voor eventuele schade door het gebruik van informatie op deze website of het zonder advies van uw behandelaar wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet gebruikt worden als vervanging van een persoonlijk advies, een consult of een behandeling bij een arts of psycholoog.

Tests

Op deze website staan diverse vragenlijsten. Deze zijn evidence-based tenzij anders vermeld. Aan de uitkomsten kunnen geen rechten ontleend worden.

Externe links

Deze website bevat ter informatie links naar websites die door andere organisaties en instellingen dan de FortaGroep worden aangeboden. De FortaGroep is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Copyright

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de op deze website beschikbaar gestelde informatie aan derden is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van de FortaGroep.

Foutmeldingen website

Onjuiste informatie of technische storingen kunt u melden bij computer@fortagroep.nl.